GTI 130 IBR - LM MOTORS POWERSPORTS, UW OFFICIELE BRP DEALER VOOR WEST-VLAANDEREN

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

GTI 130 IBR

SEA-DOO

Er is een Sea-Doo® GTITM-waterscooter van BRP® voor elk soort bestuurder, rijstijl en persoonlijke voorkeuren. De GTI-modellen bieden functies en technologie die elk soort recreatieve bestuurder inspireren, van het basismodel GTS 130 tot de GTI Limited 155 met tal van accessoires.
De GTI-modellen werden reeds drie keer bekroond als "Ski of the Year" en staan aan de top van de zeevaartsector, met een lijst standaardkenmerken en rijkwaliteit van topklasse. Zo krijgen bestuurders nog meer controle met een erg speelse en wendbare romp in combinatie met het exclusieve iBR™-systeem (Intelligent Brake and Reverse). Met iBR kan de waterscooter starten in neutraal, voor moeiteloos manoeuvreren aan de kade met de handen op het stuur, zodat u meer controle krijgt dan met elke andere waterscooter.
De GTI-waterscooters van Sea-Doo zijn groter dan de Sea-Doo Spark-modellen en zorgen voor een leuke, gebruiksvriendelijke en speelse ervaring op het water, met een romp die meer stabiliteit en meer ruimte voor drie passagiers biedt. Het GTI-platform biedt de meeste bergruimte (116,6 liter) en is ook de zuinigste in zijn klasse, dankzij de bekroonde ECO™-modus van BRP, die beschikbaar is op alle modellen. Met de ECO-modus daalt het brandstofverbruik tot 46%**. Zo kunnen bestuurders meer tijd, en niet meer geld, spenderen op het water.
Het Sea-Doo Recreatie-segment draagt de geavanceerde ontwerpfilosofie van BRP uit via een hedendaagse vloeiende facetstijl en opvallende kleuren. Het GTI-platform omvat ook tal van ergonomische kenmerken die ontworpen werden om nog meer comfort te bieden. De exclusieve naar binnen gekantelde voetsteunen van BRP houden de onderbenen en voeten van de bestuurder op een rechte lijn en belasten de enkels minder. Bovendien verkleint het luxueuze zadel de afstand tussen de knieën wanneer de bestuurder zit of staat. Het verlengde platform aan de achterkant van de GTI biedt meer ruimte voor een snelle duik in het water en om aan boord te komen.
2014 Sea-Doo Recreatie-modellen
 GTI™
 GTI 130
 GTI SE 130 / 155
 GTI Limited 155

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu