MAVERICK TRAIL 1000 DPS SPORT T3B ABS - LM MOTORS POWERSPORTS, UW OFFICIELE BRP DEALER VOOR WEST-VLAANDEREN

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

MAVERICK TRAIL 1000 DPS SPORT T3B ABS

CAN-AM SSV

Foto's kunnen afwijken van de EC gekeurde modellen !!!

De sensaties die u zoekt — op elk terrein geeft de 95 pk Maverick Sport u de kick van een Can-Am in een pakket van 152,4 cm. Met een jaar lang geen onderhoud is het tijd om op stap te gaan met de Maverick.
VANAF
22.199 €*
*Raadpleeg de prijslijst voor meer informatie
MAVERICK SPORT DPS 1000R T   KENMERKEN   SPECIFICATIES   GALLERY   VRAAG EEN OFFERTE AAN
MOTOR
1000R
BEKIJK ALLE SPECIFICATIES
SNELHEID

We hebben uw aandacht getrokken, dus laat uw gedachten maar gaan: stel dat u een spannende rit gaat maken en er is geen levende ziel te bekennen. De ondersteuning van een 95 pk Rotax-motor. De Visco-Lok QE vierwielaandrijving onder uw voeten. U zet de QRS CVT in Drive-stand, pakt het stuur stevig vast en dan…

Tot het zo ver is, moet u het doen met deze uitgebreide video over de Maverick Sport.

maverick trail side-by-side 50 inch space | can-am
KARAKTERISTIEKE WEGLIGGING

Het is alles wat u van Can-Am verwacht: dit 152,4 cm brede side-by-side voertuig maakt optimaal gebruik van elke centimeter en heeft een uitstekende wendbaarheid, stabiliteit en balans. Dankzij de lange wielbasis en de sportieve ophanging kan de Maverick Sport veel meer dan u zou verwachten.

maverick trail side-by-side rotax 100 and 800 engines
LANGDURIG VERMOGEN

Met een vermogen van 95 pk zal de krachtige, snel reagerende Maverick Sport u zeker niet laten wachten. De technologie achter de Rotax V-twin-motor is uitgebreid getest op verschillende terreinen over de hele wereld. Daarom is deze motor de meest logische keuze voor een side-by-side voertuig dat u overal moet kunnen gebruiken.RELAX

Het ligt simpel: Onze dynamische stuurbekrachtiging is niet alleen geschikt voor smalle wegen waar met hoge snelheid gereden wordt en waar een voorspelbare controle belangrijk is, maar ook voor lastig terrein waar met kruipsnelheid wordt gereden — en alles daartussen in. Bij lagere snelheden wordt de stuurbekrachtiging verhoogd om de stuurinspanning te beperken en bij hogere snelheden wordt deze verlaagd om een maximaal stuurgevoel te geven. De DPS vermindert de vermoeidheid van de bestuurder en geeft vertrouwen.

maverick trail side-by-sidesimply advanced traction | can-am
ALLEEN DE RIT

Steile hellingen, wegen om te racen en prachtige uitzichten waarvoor even gestopt mag worden - de schakelloze, hoogwaardige Visco-Lok QE 4WD en QRS CVT van de Maverick Sport zorgen in alle situaties voor het optimale toerental. Het systeem is tandwiel-op-tandwiel gekoppeld aan het achterdifferentieel voor een beter reactievermogen en meer efficiency en is onderhoudsvrij.

maverick trail side-by-side agile handling
ZWEEPSLAG

De engineers van Can-Am hadden bij het ontwerp van de Maverick Sport één doel voor ogen: een sensationele side-by-side maken. Met een wielbasis van 228,6 cm, 14 inch gegoten aluminium velgen en 27 inch Maxxis Liberty banden, is de breedte van 152,4 cm de overtreffende trap.

maverick trail side-by-side front supension
BOCHTENWERK

De vier hoeken van de Maverick Sport zijn voorzien van dubbele A-armen en stabilisatorstangen ter ondersteuning van de FOX 2.0 PODIUM schokdempers die u een veerweg van 27,9 cm geven aan de voorkant en 30,5 cm aan de achterkant. Bodemvrijheid? 30,5 cm.

maverick trail side-by-side class-leading interior space
NEEM PLAATS

Met twee inzittenden in het midden is de complete Ergo-Lok cockpit zodanig gevormd dat de inzittenden voldoende ruimte hebben en het voertuig toch op smalle paden en onverharde wegen past. De bestuurder heeft een verstelbare stoel en verstelbare stuurkolom en de passagier heeft ergonomisch geplaatste voetsteunen en handgrepen voor een comfortabele rit. Beiden hebben meer ruimte tussenin dan in andere modellen van 152,4 cm.

maverick trail side-by-side linq attachment point
PRECIES GOED

De basis is in orde: De Maverick Sport modellen zijn volledig uitgerust met standaard een 650 W boorddynamo voor extra elektronica of heavy-duty toepassingen. En er liggen meer dan 100 accessoires te wachten op uw avonturen. De Maverick Sport werkt gegarandeerd, ziet er fantastisch uit en er zijn talloze manieren om het voertuig te personaliseren. Wilt u nog betere prestaties? Met de off-road onderdelen van Lonestar Racing kunt u de prestaties nog een tandje opschroeven.

maverick trail side-by-side 2018 models | can-am
OPVALLEND

Het maakt niet uit waar uw blik het eerst op valt: de karakteristieke koplampen, de ergonomische ontworpen cockpit of de breedte van 152,4 cm. De uitstraling van de Maverick Sport is onmiskenbaar. Dit voertuig is uitgebreid getest en heeft zijn reputatie verdiend.

maverick trail side-by-side skid plates | can-am
IN VORM

De Maverick Sport vormt het pantser bij uitstek voor echte avonturiers, van de ROPS-goedgekeurde lichtgewicht stalen kooi tot de geïntegreerde stalen voorbumper en de volledige spuitgegoten skidplates tot het standaard stalen frame met halve deuren.

maverick trail side-by-side warranty | can-am
BETROUWBAAR

De Maverick Sport is ontworpen om altijd voor u klaar te staan. De Rotax-motor hoeft niet ingelopen te worden en het eerste jaar of de eerste 3000 km hoeft er geen onderhoud uitgevoerd te worden. En voor de doe-het-zelvers is er eenvoudig toegang tot belangrijke onderdelen.


EEN DOORBRAAK OP DE SSV-MARKT

UNIEKE INNOVATIE VAN HET ABS

De ABS-technologie in de SSV's van Can-Am zorgt niet alleen voor stabiliteit tijdens het remmen op gladde oppervlakken maar ook voor een consistent, voorspelbaar reactievermogen door op elk terrein het blokkeren van wielen te voorkomen.

SPECIFICATIES
maverick trail dps side-by-side 2018 specs  | can-am
HOOGTE (180.6 cm)

LENGTE (302.2 cm)

BREEDTE (152.4 cm)

WIELBASIS (230.1 cm)

BODEMVRIJHEID (30.5 cm)

MOTOR 1000R
KLEUR CAN-AM RED
Kwaliteit en naadloze integratie. Accessoires die perfect passen, er geweldig uitzien, gemaakt zijn om lang mee te gaan en die de enige accessoires zijn die een Can-Am kunnen veranderen in uw Can-Am. Geniet van de eindeloze manieren om te combineren en te personaliseren.

LM MOTORS POWERSPORTS
UW OFFICIELE CAN-AM DEALER VOOR WEST-VLAANDEREN
VOTRE CONCESSIONAIRE CAN-AM EN FLANDRES OCCIDENTALE
VEURNSEWEG 20B
8900    IEPER
TEL 0477 406748  DE FRANCE 0032 477 406748
INFO@LMMOTORS.BE


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu