MAVERICK TRAIL BASE 800 T HOMOLOGATIE WHITE-GULFSTREAM BLUE - LM MOTORS POWERSPORTS, UW OFFICIELE BRP CAN-AM EN SEA-DOO DEALER VOOR WEST-VLAANDEREN SINDS 2004

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

MAVERICK TRAIL BASE 800 T HOMOLOGATIE WHITE-GULFSTREAM BLUE

CAN-AM SSV
 

Uw eerstvolgende avontuur is 127 cm breed en gaat net zo ver als u wilt gaan. De engineering van Can-Am is aangepast voor het meest comfortabele, veelzijdige en aanpasbare side-by-side voertuig ooit, met EC-goedkeuring.

VANAF12.999 €* CAN-AM MAVERICK BASE WHITE-GULFSTREAM BLUE T HOMOLOGATIE 60KM/H

*Raadpleeg de prijslijst voor meer informatie
SPECIAL OFFER
MAVERICK TRAIL 800 T   KENMERKEN   SPECIFICATIES   GALLERY   VRAAG EEN OFFERTE AAN
MOTOR
ROTAX 800
BEKIJK ALLE SPECIFICATIES
maverick trail side-by-side 50 inch space | can-am
127 CM BREED

NOOIT HALFSLACHTIG

Met andere woorden: breedte zonder concessies. Net als u vragen wij het volgende van onze engineers: de mogelijkheid om overal heen te kunnen rijden met comfortabele stoelen, cockpit en bedieningselementen. Het is tijd om kennis te maken met het eerste Can-Am off-road voertuig ooit, met een compacte breedte van 127 cm: de Maverick Trail.

maverick trail side-by-side rotax 100 and 800 engines
ROTAX 800 MOTOR

UW NIEUWE FAVORIETE PAARDENKRACHT

De 51 pk Rotax-motor, het hart van elke Maverick Trail, is klaar voor de strijd. Er is geen beginnen aan om alle avonturen, alle overwinningen bij races of alle prestaties van de 800 cc V-twin-motor op te noemen. Gebruik uw fantasie en bedenk waar deze krachtige motoren u heen kunnen brengen.

maverick trail side-by-sidesimply advanced traction | can-am
GEWOON GEAVANCEERDE TRACTIE

KLAAR VOOR OVERUREN

De afgelopen decennia hebben wij recreatieve voertuigen gebouwd, zijn wij alle uitdagingen aangegaan en kunnen wij niet voldoende benadrukken hoe goed het nieuwe Quick Response System T (QRS-T) van de CVT-transmissie en het selecteerbare 2WD / 4WD met Visco-Lok† automatisch sperrend voordifferentieel met elkaar combineren om aan al uw wensen te voldoen. De CVT is nu uitgerust met hoge luchtstroom-ventilatie en elektronische aandrijfriembescherming en kan het koppel van de Rotax-motor tot diep in de nacht overbrengen op lastig terrein.

maverick trail side-by-side agile handling
WENDBAARHEID

DE TEUGELS IN HANDEN NEMEN

Met de Rotax-motor, de Can-Am aandrijflijn, de Ergo-Lok cockpit en de geavanceerde instellingen van de ophanging moet de bestuurder het gevoel krijgen dat hij/zij op ons kan rekenen tijdens het rijden over allerlei wegen. De verstelbare stuurkolom, de velgen met een dikke rand en het uitgebreide display met multifunctionele digitale meters zijn alles wat u nodig heeft, plus de elektronische Hill Descent Control.

maverick trail side-by-side front supension
DUBBELE A-ARMEN GEKOPPELD AAN TTA-T

OPHANGING OP MAAT

De voorwielophanging met dubbele A-arm en de TTA-T achterwielophanging zijn speciaal ontworpen voor trailrijden. Aan de voorkant is de veerweg 25,4 cm en aan de achterkant 26,7 cm.

maverick trail side-by-side class-leading interior space
TOONAANGEVENDE RUIMTE IN HET INTERIEUR

LICHAAM EN GEEST

Dit is geen gekrompen Maverick of vergrote Outlander, het is een knecht op trailformaat. Met twee inzittenden in het midden is de complete Ergo-Lok cockpit zodanig gevormd dat de inzittenden voldoende ruimte hebben en het voertuig toch op smalle paden en onverharde wegen past.

maverick trail side-by-side linq attachment point
VOLGENDE GENERATIE LINQ-MONTAGESYSTEEM

VERGRENDELD EN GELADEN

Tien. Zo veel LinQ-montagepunten zitten er in de Maverick Trail. Dit lijkt misschien iets te veel, maar wij weten waar dit side-by-side voertuig toe in staat is. En dat u elke cm ervan zult willen gebruiken. Kies uit meer dan 100 door BRP ontworpen en gemaakte tassen, houders en wapenrekken. Bovendien zijn alle modellen voorzien van een 650 W boorddynamo voor extra elektronica en heavy-duty toepassingen.

maverick trail side-by-side 2018 models | can-am
DOOR EN DOOR CAN-AM

ONMISKENBAAR

Elke lijn op de Maverick Trail heeft een doel. De styling en functionaliteit zijn onlosmakelijk verbonden — één brok Can-Am DNA gevangen in een 127 cm brede verpakking. Er is aandacht besteed aan alle details en alle belangrijke zaken zijn binnen handbereik, van de 55 W koplampen tot de LED-achterlichten, van de geïntegreerde beschermkooi tot de laadbak met een laadvermogen van 136 kg.

maverick trail side-by-side skid plates | can-am
LEVENSLANGE BESCHERMING ONDERWEG

ONDER OGEN ZIEN

In advertenties voor skidplates wordt nooit verteld dat "robuust" alleen niet voldoende is als u kilometers van de dichtstbijzijnde gsm-mast verwijderd bent. U wilt een voertuig dat mechanisch robuust en goed gebouwd is - en klaar voor de strijd. De Maverick Trail is gewapend voor de strijd, van de kooi van geprofileerd staal tot aan de geïntegreerde stalen voorbumper en de volledige spuitgegoten skidplates.

maverick trail side-by-side warranty | can-am
INLOPEN IS NIET NODIG

SPREEKT VANZELF

Als een voertuig goed in elkaar zit, zijn de makers vaak meer bezorgd over de duurzaamheid dan de eigenaren. Die hebben het te druk met bergen beklimmen. Wij willen uw avonturen natuurlijk niet hinderen. Daarom wordt de Maverick Trail vanuit de fabriek verkocht met een gebruiksduur* van 1 jaar voordat het eerste onderhoud nodig is. Dit komt bovenop de 6 maanden beperkte garantie en de 30 maanden verlengde service van BRP.

* Het onderhoudsschema kan afwijken, afhankelijk van uw rijstijl. Raadpleeg de bedieningshandleiding voor het complete onderhoudsschema.

SPECIFICATIES
maverick trail side-by-side 2018 specs
HOOGTE175.5 cm)
LENGTE (300.5 cm)
BREEDTE (127 cm)
WIELBASIS (230.1 cm)

BODEMVRIJHEID(25.4 cm)

MOTOR ROTAX 800
AFMETINGEN
BREEDTE 127 CM / WIELBASIS 230.1 CM
OPBERGRUIMTE
VAN 20.2 L
KLEUR
WHITE
DOWNLOAD SPECIFICATIEBLAD
maverick trail side-by-side accessories | can-am
WAAROM ACCESSOIRES VAN CAN-AM KIEZEN?

Kwaliteit en naadloze integratie. Accessoires die passen, de juiste maat hebben, er geweldig uitzien, lang mee gaan en de enige zijn waarmee u een Can-Am naar uw Can-Am kunt veranderen. Geniet van de vele manieren waarin deze kunnen worden gecombineerd en aangepast naar uw wensen.

VOOR MEER INFO.
POUR PLUS D'INFO'S  

LM MOTORS POWERSPORTS
UW OFFICIELE CAN-AM DEALER VOOR WEST-VLAANDEREN
VOTRE CONCESSIONAIRE CAN-AM EN FLANDRES OCCIDENTALE
VEURNSEWEG 20B
8900    IEPER
TEL 0477 406748  DE FRANCE 0032 477 406748
INFO@LMMOTORS.BE


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu