MAVERICK TRAIL DPS 800 T3B ABS HOMOLOGATIE RED. - LM MOTORS POWERSPORTS, UW OFFICIELE BRP DEALER VOOR WEST-VLAANDEREN

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

MAVERICK TRAIL DPS 800 T3B ABS HOMOLOGATIE RED.

CAN-AM SSV


KLEUREN
 
DELEN
Uw eerstvolgende avontuur is 127 cm breed en gaat net zo ver als u wilt gaan. De engineering van Can-Am is aangepast voor het meest comfortabele, veelzijdige en aanpasbare side-by-side voertuig ooit, met EC-goedkeuring.
VANAF
15.899 €*
*Raadpleeg de prijslijst voor meer informatie
MAVERICK TRAIL DPS 800 / 1000 T   KENMERKEN   SPECIFICATIES   GALLERY   VRAAG EEN OFFERTE AAN
BEKIJK ALLE SPECIFICATIES
maverick trail dps side-by-side 50-inch space | can-am
127 CM BREED

NOOIT HALFSLACHTIG

Met andere woorden: breedte zonder concessies. Net als u vragen wij het volgende van onze engineers: de mogelijkheid om overal heen te kunnen rijden met comfortabele stoelen, cockpit en bedieningselementen. Het is tijd om kennis te maken met het eerste Can-Am off-road voertuig ooit, met een compacte breedte van 127 cm: de Maverick Trail DPS.

maverick trail dps side-by-side rotax 1000 and 800 engines | can-am
ROTAX V-TWIN-MOTOR

DE ROTAX LEGENDE GAAT VERDER

De toonaangevende 82 pk Rotax 1000 V-Twin-motor. De Maverick DPS (DPS T) heeft een hoog koppel, een snel reagerende gasklepregeling, een kenmerkend geluid en meer dan voldoende vermogen. De nieuwe elektronische gasklepregeling (iTC) met drie rijstanden zorgt voor een vlotte en voorspelbare rijervaring. De Rotax-motoren hebben daadwerkelijk alle uithoeken van de wereld gezien.

maverick trail dps side-by-side dynamic power steering | can-am
DYNAMISCHE STUURBEKRACHTIGING

360 GRADEN

De Maverick Trail staat bekend om de innovatieve en goed reagerende dynamische stuurbekrachtiging en biedt eenvoudige stuurbekrachtiging voor de bestuurder, aangepast aan de snelheid van het voertuig. Bij lagere snelheden wordt de stuurbekrachtiging verhoogd om de stuurinspanning te beperken en bij hogere snelheden wordt deze verlaagd om een maximaal stuurgevoel voor de bestuurder te behouden.

maverick trail dps side-by-side advanced traction | can-am
GEWOON GEAVANCEERDE TRACTIE

KLAAR VOOR OVERUREN

De afgelopen decennia hebben wij recreatieve voertuigen gebouwd, zijn wij alle uitdagingen aangegaan en kunnen wij niet voldoende benadrukken hoe goed het nieuwe Quick Response System T (QRS-T) van de CVT-transmissie en de selecteerbare 2WD / 4WD met sperbaar achterdifferentieel met elkaar combineren om aan al uw wensen te voldoen. De CVT is nu uitgerust met hoge luchtstroom-ventilatie en elektronische aandrijfriembescherming en kan het koppel van de Rotax-motor tot diep in de nacht overbrengen op lastig terrein.

maverick trail dps side-by-side agile handling | can-am
WENDBAARHEID

DE TEUGELS IN HANDEN NEMEN

Met de Rotax-motor, de Can-Am aandrijflijn, de Ergo-Lok cockpit en de geavanceerde instellingen van de ophanging moet de bestuurder het gevoel krijgen dat hij/zij op ons kan rekenen tijdens het rijden van een gekozen route. De verstelbare stuurkolom, de velgen met een dikke rand en het uitgebreide display met multifunctionele digitale meters zijn alles wat u nodig heeft, plus de elektronische Hill Descent Control.

maverick trail dps side-by-sidedouble A-arm front suspension | can-am
DUBBELE A-ARMEN GEKOPPELD AAN TTA-T

OPHANGING OP MAAT

De voorwielophanging met dubbele A-arm en de TTA-T achterwielophanging zijn speciaal ontworpen voor trailrijden. Aan de voorkant is de veerweg 25,4 cm en aan de achterkant 26,7 cm.

maverick trail dps side-by-side class-leading | can-am
TOONAANGEVENDE RUIMTE IN HET INTERIEUR

LICHAAM EN GEEST

Dit is geen gekrompen Maverick of vergrote Outlander, het is een knecht op trailformaat. Met twee inzittenden in het midden is de complete Ergo-Lok cockpit zodanig gevormd dat de inzittenden voldoende ruimte hebben en het voertuig toch op smalle paden en onverharde wegen past.

maverick trail dps side-by-side linq attachment system | can-am
VOLGENDE GENERATIE LINQ-MONTAGESYSTEEM

VERGRENDELD EN GELADEN

Tien. Zo veel LinQ-montagepunten zitten er in de Maverick Trail. Dit lijkt misschien overkill, maar wij weten waar deze UTV toe in staat is — en dat u elke cm ervan zult willen gebruiken. Kies uit meer dan 100 door BRP ontworpen en gemaakte tassen, houders en wapenrekken. Bovendien zijn alle modellen voorzien van een 650 W boorddynamo voor extra elektronica en heavy-duty toepassingen.

maverick trail dps side-by-side 2018 models | can-am
DOOR EN DOOR CAN-AM

ONMISKENBAAR

Er is weinig ruimte om mee te werken, dus heeft elke lijn op de Maverick Trail een doel. De styling en functionaliteit zijn onlosmakelijk verbonden — één brok Can-Am DNA gevangen in een 127 cm brede verpakking. Er is aandacht besteed aan alle details en alle belangrijke zaken zijn binnen handbereik, van de 55 W koplampen tot de LED-achterlichten, van de geïntegreerde beschermkooi tot de laadbak met een laadvermogen van 136 kg.

maverick trail dps side-by-side trail protection | can-am
LEVENSLANGE BESCHERMING ONDERWEG

ONDER OGEN ZIEN

In advertenties voor skidplates wordt nooit verteld dat "robuust" alleen niet voldoende is als u kilometers van de dichtstbijzijnde gsm-mast verwijderd bent. U wilt een voertuig dat mechanisch robuust en goed gebouwd is - en klaar voor de strijd. De Maverick Trail is gewapend voor de strijd, van de stalen kooi tot aan de geïntegreerde stalen voorbumper en de volledige spuitgegoten skidplates.

maverick trail dps side-by-side warranty | can-am
INLOPEN IS NIET NODIG

SPREEKT VANZELF

Als een voertuig goed in elkaar zit, zijn de makers vaak meer bezorgd over de duurzaamheid dan de eigenaren. Die hebben het te druk met bergen beklimmen. Wij willen uw avonturen natuurlijk niet hinderen, dus wordt de Maverick Trail vanuit de fabriek verkocht met een gebruiksduur* van 1 jaar voordat het eerste onderhoud nodig is. Dit komt bovenop de 6 maanden beperkte garantie en de 30 maanden verlengde service van BRP.

* Het onderhoudsschema kan afwijken, afhankelijk van uw rijstijl. Raadpleeg de bedieningshandleiding voor het complete onderhoudsschema.


EEN DOORBRAAK OP DE SSV-MARKT

UNIEKE INNOVATIE VAN HET ABS

De ABS-technologie in de SSV's van Can-Am zorgt niet alleen voor stabiliteit tijdens het remmen op gladde oppervlakken maar ook voor een consistent, voorspelbaar reactievermogen door op elk terrein het blokkeren van wielen te voorkomen.

SPECIFICATIES
maverick trail dps side-by-side 2018 specs  | can-am
HOOGTE (175.5 cm)

LENGTE (300.5 cm)

BREEDTE (127 cm)

WIELBASIS (230.1 cm)

BODEMVRIJHEID (25.4 cm)

MOTOR ROTAX 800 / 1000
AFMETINGEN
BREEDTE 127 CM / WIELBASIS 230.1 CM
OPBERGRUIMTE
VAN 20.2 L
KLEUR
CAN-AM RED

Kwaliteit en naadloze integratie. Accessoires die passen, de juiste maat hebben, er geweldig uitzien, lang mee gaan en de enige zijn waarmee u een Can-Am naar uw Can-Am kunt veranderen. Geniet van de vele manieren waarin deze kunnen worden gecombineerd en aangepast naar uw wensen.


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu