MAVERICK TRAIL SPORT MAX 1000R T3B ABS - LM MOTORS POWERSPORTS, UW OFFICIELE BRP CAN-AM EN SEA-DOO DEALER VOOR WEST-VLAANDEREN SINDS 2004

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

MAVERICK TRAIL SPORT MAX 1000R T3B ABS

CAN-AM SSV

EMOTIES KOMEN LOS

KLEUREN
De sensaties die u zoekt — op elk terrein geeft de 95 pk Maverick Sport MAX DPS u de kick van een Can-Am in een pakket van 152,4 cm.
VANAF
24.199 €*
*Raadpleeg de prijslijst voor meer informatie
MAVERICK SPORT MAX DPS 1000R T   KENMERKEN   SPECIFICATIES   GALLERY   VRAAG EEN OFFERTE AAN
MOTOR
ROTAX V-TWIN 1000

AFMETINGEN
BREEDTE 152,4 CM / WIELBASIS 230 CM

BERGRUIMTE
VAN 20,2 L

ACCESSOIRES
16 LINQ-MONTAGEPUNTEN EN MEER DAN 100 ACCESSOIRES
BEKIJK ALLE SPECIFICATIES
maverick trail side-by-side 50 inch space | can-am
Ruim ErgoLok-interieur

SENSATIES VOOR VIER

Met vier inzittenden aan boord is de complete ErgoLok cockpit zodanig gevormd dat de inzittenden voldoende ruimte hebben en het voertuig toch op smalle paden en onverharde wegen past. De bestuurder heeft een verstelbare stoel en verstelbare stuurkolom en de passagiers hebben ergonomisch geplaatste voetsteunen en handgrepen voor een comfortabele rit. Iedereen heeft meer ruimte dan in andere modellen van 152,4 cm.

maverick trail side-by-side rotax 100 and 800 engines
127 CM BREED

KARAKTERISTIEKE WEGLIGGING

Het is alles wat u van Can-Am verwacht: dit 152,4 cm brede side-by-side voertuig maakt optimaal gebruik van elke centimeter en heeft een uitstekende wendbaarheid, stabiliteit en balans.

maverick trail side-by-sidesimply advanced traction | can-am
Legendarische Rotax motor

LANGDURIG VERMOGEN

Met een vermogen van 95 pk zal de krachtige, snel reagerende Maverick Sport u zeker niet laten wachten. De technologie achter de Rotax V-twin-motor is uitgebreid getest op verschillende terreinen over de hele wereld. Daarom is deze motor de meest logische keuze voor een side-by-side voertuig dat u overal moet kunnen gebruiken.

maverick trail side-by-side agile handling
Dynamische stuurbekrachtiging (DPS)

TIJD OM TE ONTSPANNEN

Onze dynamische stuurbekrachtiging is niet alleen geschikt voor smalle wegen waar met hoge snelheid gereden wordt en waar een voorspelbare controle belangrijk is, maar ook voor lastig terrein waar met kruipsnelheid wordt gereden — en alles daartussen in. Bij lagere snelheden wordt de stuurbekrachtiging verhoogd om de stuurinspanning te beperken en bij hogere snelheden wordt deze verlaagd om een maximaal stuurgevoel te geven. De DPS vermindert de vermoeidheid van de bestuurder en geeft vertrouwen.

maverick trail side-by-side front supension
Continu-variabele transmissie (CVT) met 4-wielaandrijving

ALLEEN DE RIT

Steile hellingen, wegen om te racen en prachtige uitzichten waarvoor even gestopt mag worden - de schakelloze, hoogwaardige Visco-Lok QE 4WD en QRS CVT van de Maverick Sport MAX DPS zorgen in alle situaties voor het optimale toerental.

maverick trail side-by-side class-leading interior space
Lange wielbasis en wendbaarheid

ZWEEPSLAG

De engineers van Can-Am hadden bij het ontwerp van de Maverick Sport DPS één doel voor ogen: een sensationele side-by-side maken. Met een wielbasis van 306,3 cm, 14 inch gegoten aluminium velgen en 28 inch Maxxis Liberty banden, is de breedte van 152,4 cm de overtreffende trap.

maverick trail side-by-side linq attachment point
Geavanceerde off-road ophanging

BOCHTENWERK

De vier hoeken van de Maverick Sport zijn voorzien van dubbele A-armen en stabilisatorstangen ter ondersteuning van de FOX 2.0 PODIUM schokdempers die u een veerweg van 29,2 cm geven aan de voorkant en 30,5 cm aan de achterkant. Bodemvrijheid? 30,5 cm.

maverick trail side-by-side skid plates | can-am
Actief met het DNA van de Can-Am

OPVALLEND

Het maakt niet uit waar uw blik het eerst op valt: de karakteristieke koplampen, de ergonomisch ontworpen cockpit of de breedte van 152,4 cm. De uitstraling van de Maverick Sport MAX DPS is onmiskenbaar. Dit voertuig is uitgebreid getest en heeft zijn reputatie verdiend

maverick trail side-by-side warranty | can-am
Echte off-road bescherming

IN VORM

De Maverick Sport vormt het pantser bij uitstek voor echte avonturiers, van de ROPS-goedgekeurde lichtgewicht stalen kooi tot de geïntegreerde stalen voorbumper en de volledige spuitgegoten skidplates tot het standaard stalen frame met hoogwaardige halve deuren.


Betrouwbaarheid gegarandeerd

BETROUWBAAR

De Maverick Sport is ontworpen om altijd voor u klaar te staan. De Rotax-motor hoeft niet ingelopen te worden en het eerste jaar of de eerste 3000 km hoeft er geen onderhoud uitgevoerd te worden. En voor de doe-het-zelvers is er eenvoudig toegang tot belangrijke onderdelen.

maverick trail side-by-side 2018 models | can-am
Honderden LinQ-accessoires

PRECIES GOED

De basis is in orde: De Maverick Sport modellen zijn volledig uitgerust met standaard een 650 W boorddynamo voor extra elektronica of heavy-duty toepassingen. En er liggen meer dan 100 accessoires te wachten op uw avonturen. De Maverick Sport werkt gegarandeerd, ziet er fantastisch uit en er zijn talloze manieren om het voertuig te personaliseren. Wilt u nog betere prestaties? Met de off-road onderdelen van Lonestar Racing kunt u de prestaties nog een tandje opschroeven.


EEN DOORBRAAK OP DE SSV-MARKT

UNIEKE INNOVATIE VAN HET ABS

De ABS-technologie in de SSV's van Can-Am zorgt niet alleen voor stabiliteit tijdens het remmen op gladde oppervlakken maar ook voor een consistent, voorspelbaar reactievermogen door op elk terrein het blokkeren van wielen te voorkomen.

SPECIFICATIES
maverick trail side-by-side 2018 specs
HOOGTE 193.5 cm
LENGTE 378.4 cm
BREEDTE152.4 cm
WIELBASIS 306.3 cm
BODEMVRIJHEID 30.5 cm

MOTOR ROTAX V-TWIN 1000
AFMETINGEN
BREEDTE 152
4 CM / WIELBASIS 230 CM
BERGRUIMTE
VAN 20
2 L
KLEUR
CAN-AM RED

VOOR MEER INFO
POUR PLUS D'INFORMATIONS

LM MOTORS POWERSPORTS
UW OFFICIELE CAN-AM DEALER VOOR WEST-VLAANDEREN
VOTRE CONCESSIONAIRE CAN-AM EN FLANDRES OCCIDENTALE
VEURNSEWEG 20B
8900    IEPER
TEL 0477 406748  DE FRANCE 0032 477 406748
INFO@LMMOTORS.BE

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu