OUTLANDER 1000 DPS EN MAX 1000 DPS 2022 - LM MOTORS POWERSPORTS, UW OFFICIELE BRP CAN-AM EN SEA-DOO DEALER VOOR WEST-VLAANDEREN SINDS 2004

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

OUTLANDER 1000 DPS EN MAX 1000 DPS 2022

CAN-AM ATV


CAN-AM 1000 DPS EN MAX 1000 DPS   82 PK  105 KM/H MODEL 2022
DE GOEDKOOPSTE 1000 CAN-AM  OUTLANDER OP DE MARKT
HOMOLOGATIE T3B ABS  WETTELIJK GEODGEKEURD VOOR BAANGEBRUIK !!!!
EURO MODEL 2022
Neem het heft in handen met de ongeëvenaarde terreinprestaties van de nieuwe Outlander MAX XT-P 2022. Het legendarische Rotax®-vermogen wordt optimaal benut met de bredere, opnieuw ontworpen FOX-ophanging en het trekvermogen bedraagt 750 kg.
HOOG KOPPEL

De toonaangevende 82 pk Rotax 1000 V-Twin-motor. De Outlander heeft een hoog koppel, een snel reagerende gasklepregeling, een kenmerkend geluid en meer dan voldoende vermogen. De nieuwe elektronische gasklepregeling (iTC) met drie rijstanden zorgt voor een vlotte en voorspelbare rijervaring. De Rotax-motoren hebben daadwerkelijk alle uithoeken van de wereld gezien.

TRI-MODE DYNAMISCHE STUURBEKRACHTIGING (DPS)
ABS REMSYSTEM
VISCO LOCK VOORAAN
ABS REMSYSTEEM
DPS STUURBEKRACHTIGING
VOORBUMPER
OFFICIEEL TOEGESTAAN TREKVERMOGEN 750 KG GEREMD
ALLES BINNEN HANDBEREIK

Ervaar off-road rijden zoals nooit te voren met de tri-mode dynamische stuurbekrachtiging (DPS) die eenvoudige stuurbekrachtiging biedt, aangepast aan de snelheid van het voertuig. Bij lagere snelheden wordt de stuurbekrachtiging verhoogd om de stuurinspanning te beperken en bij hogere snelheden wordt deze verlaagd om de bestuurder een maximaal stuurgevoel te geven. Kies uit drie standen, afhankelijk van de omstandigheden.


VOLLEDIG GEREVISEERDE VOOR- EN ACHTERWIELOPHANGING

NIEUWE HOOGTEPUNTEN

De meest belangrijke Outlander upgrade tot nu toe gaat een stapje verder. Te beginnen met een voorwielophanging met gebogen A-armen, een stabilisatorstang en gereviseerde wielen voor een bredere wegligging en betrouwbare wendbaarheid. De onafhankelijke achterwielophanging beperkt veranderingen in de schuurstraal en de wielvlucht voor een ongeëvenaarde verticale beweging van de wielen in plaats van een vlinderbeweging. Rotax-vermogen met toonaangevende tractie en krachtoverbrenging

ERGONOMISCH COMFORT VOOR DE PASSAGIER

MOGELIJKHEDEN OPTIMAAL BENUTTEN

Net als alles aan de Outlander is ook de MAX stoel ontworpen met een reden. De stoel heeft ergonomische handgrepen met meerdere standen en verhoogde vloerplanken voor meer comfort tijdens lange ritten. Daarnaast kan de passagiersstoel binnen een paar seconden omlaag geklapt worden voor nog meer laadruimte.

VOOR MEER INFO
LM MOTORS POWERSPORTS
UW OFFCIELE CAN-AM DEALER VOOR WEST VLAANDEREN SINDS 2004
SINT-JANSSTRAAT 21A
8970  POPERINGE
TELEFOON 0477 406748
INFO@LMMOTORS.BE


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu