OUTLANDER 1000 XXC 20149 T3B ABS - LM MOTORS POWERSPORTS, UW OFFICIELE BRP DEALER VOOR WEST-VLAANDEREN

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

OUTLANDER 1000 XXC 20149 T3B ABS

CAN-AM ATV

DE 82 PK ROTAX V-TWIN-MOTOR  T3B ABS  
105KM/H  GEHOMOLGEERD VOOR BAANGEBRUIK
PRIJS 16599 € BTW IN

DE ROTAX LEGENDE GAAT VERDER

De gloednieuwe 82 pk Rotax 1000R V-Twin-motor valt op door zijn verfijning. Gebruik de Intelligent Throttle Control (iTC) met drie rijstanden voor een dag vol spanning en sensatie onder zware omstandigheden. Er is een reden dat de Rotax-motoren daadwerkelijk alle uithoeken van de wereld hebben gezien.TRI-MODE DYNAMISCHE STUURBEKRACHTIGING (DPS)

ALLES BINNEN HANDBEREIK

Ervaar off-road rijden zoals nooit te voren met de tri-mode dynamische stuurbekrachtiging (DPS) die eenvoudige stuurbekrachtiging biedt, aangepast aan de snelheid van het voertuig. Bij lagere snelheden wordt de stuurbekrachtiging verhoogd om de stuurinspanning te beperken en bij hogere snelheden wordt deze verlaagd om de bestuurder een maximaal stuurgevoel te geven. Kies uit drie standen die afgestemd zijn op uw voorkeur.


VOLLEDIG GEREVISEERDE VOOR- EN ACHTERWIELOPHANGING

NIEUWE HOOGTEPUNTEN

De meest belangrijke Outlander upgrade tot nu toe gaat een stapje verder. Te beginnen met een voorwielophanging met gebogen A-armen, een stabilisatorstang en gereviseerde wielen voor een bredere wegligging en betrouwbare wendbaarheid. De onafhankelijke achterwielophanging beperkt veranderingen in de schuurstraal en de wielvlucht voor een ongeëvenaarde verticale beweging van de wielen in plaats van een vlinderbeweging. Rotax-vermogen met toonaangevende tractie en krachtoverbrenging.


FOX PODIUM 1.5 RC2 SCHOKDEMPERS

INSTELLINGEN

Met deze schokdempers valt niet te spotten. De FOX Podium 1.5 RC2 schokdempers zijn bestemd voor veeleisende bestuurders: raceklare instellingen voor compressiedemping, terugvering en instelbare voorbelasting voor hoge en lage snelheden met de nieuwe instellingen van de ophanging van de Outlander X xc. U zult zeker blij zijn met de snelheidsgevoelige dempingsregeling en de met teflon gevoerde sferische lagers.


26 INCH ITP TERRACROSS BANDEN EN 14 INCH GEGOTEN ALUMINIUM BEADLOCK VELGEN

HOOGWAARDIGE VELGEN EN BANDEN

De 14 inch gegoten aluminium velgen presteren net zo goed als ze eruit zien, met minder onafgeveerd gewicht en meer sterkte. De bijpassende duurzame, 6-laags 26 inch ITP Terracross banden hebben een profiel dat geschikt is voor comfortabele ritten en meer grip biedt op off-road terrein.


CONTINU VARIABELE TRANSMISSIE (CVT)

INPAKKEN EN WEGWEZEN

De robuuste technologie achter de continu variabele transmissie (CVT) biedt op het juiste moment schakelloos en responsief rijden. Voor meer gebruiksgemak kunt u op de werking van de motorrem vertrouwen die hulp biedt bij het vertragen bij het afdalen


FRAME MET SURROUNDING SPAR TECHNOLOGY (SST)

BEWEZEN PRESTATIES

De kwaliteit springt eruit bij alles wat wij doen. En de basis is het volgende generatie, exclusief toegepaste SST-frame met Geometric Contact Control. Voor het efficiënte frame van gelast staal is gebruik gemaakt van geavanceerde productieprocessen en geometrie voor grotere structurele integriteit, betere duurzaamheid en nauwkeurige besturing.


TAPS TOELOPEND ALUMINIUM STUUR MET HANDBESCHERMERS

WAT BELANGRIJK IS

U heeft uw pak aangetrokken en bent klaar voor een rit met de gereviseerde handbeschermers en een vierkant kussen voor een passende uitstraling en bescherming: van de startstreep tot aan de finish.


SKIDPLATES VOOR, IN HET MIDDEN, BIJ DE A-ARMEN EN BIJ DE VOETSTEUNEN

HOOGWAARDIG

Gemaakt van hoogwaardig 5052 H32 aluminium. Een must voor moeilijk terrein.


DUURZAME KLEUREN EN OPTIES

OP ZOEK NAAR DE PERFECTE KLEUR

Zelfs de afwerking is helemaal af: een hoogwaardige, duurzaam gelakte kunststof die de Outlander meer uitstraling geeft en slijtage tegengaat. Onze productiemethode zorgt ervoor dat de kunststof zijn fraaie uiterlijk behoudt en krasbestendig blijft.

SPECIFICATIES

HOOGTE

(126 cm)

LENGTE

(218.4 cm)

BREEDTE

(121.9 cm)

WIELBASIS

(129.5 cm)

BODEMVRIJHEID

(27.9 cm)

MOTOR
1000R
HOOGWAARDIGE SCHOKDEMPERS
FOX 1.5 PODIUM RC2 SCHOKDEMPERS
VELGEN EN BANDEN
26 INCH ITP TERRACROSS BANDEN EN 14 INCH GEGOTEN ALUMINIUM BEADLOCK VELGEN
KLEUR
BLACK, HYPER SILVER AND SUNBURST YELLOW
DOWNLOAD SPECIFICATIEBLAD

WAAROM ACCESSOIRES VAN CAN-AM KIEZEN?

Kwaliteit en naadloze integratie. Accessoires die perfect passen, er geweldig uitzien, gemaakt zijn om lang mee te gaan en die de enige accessoires zijn die een Can-Am kunnen veranderen in uw Can-Am. Geniet van de eindeloze manieren om te combineren en te personaliseren.

VOOR MEER INFO.
POUR PLUS D'INFO'S  
LM MOTORS POWERSPORTS
UW OFFICIELE CAN-AM DEALER VOOR WEST-VLAANDEREN
VOTRE CONCESSIONAIRE CAN-AM EN FLANDRES OCCIDENTALE
VEURNSEWEG 20B
8900    IEPER
TEL 0477 406748  DE FRANCE 0032 477 406748
INFO@LMMOTORS.BE

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu