OUTLANDER 650/1000 XT-P - MAX VERSIE GEHOMOLOGEERD 2022 - LM MOTORS POWERSPORTS, UW OFFICIELE BRP CAN-AM EN SEA-DOO DEALER VOOR WEST-VLAANDEREN SINDS 2004

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

OUTLANDER 650/1000 XT-P - MAX VERSIE GEHOMOLOGEERD 2022

CAN-AM ATV

BRP CAN-AM iS HET ENIGSTE MERK MET EEN PERFECTE HOMOLOGATIE  T3B  MET ABS  SYSTEEM EN ZORGT VOOR  HET VOLLE  VERMOGEN EN SNELHEID MAX 105 KM/H
Uitgerust met ABS EN ITC CONTROL - VISKO LOCK EN DIFF LOCK - NIEUW VOOR 2022

CAN-AM 1000 MAX XT-P   82 PK  105 KM/H MODEL 2022
HOMOLOGATIE T3B ABS  WETTELIJK GEODGEKEURD VOOR BAANGEBRUIK !!!!
PRIJS MAX 18683 EURO MODEL 2022
Neem het heft in handen met de ongeëvenaarde terreinprestaties van de nieuwe Outlander MAX XT-P 2022. Het legendarische Rotax®-vermogen wordt optimaal benut met de bredere, opnieuw ontworpen FOX-ophanging en het trekvermogen bedraagt 750 kg.
HOOG KOPPEL

De toonaangevende 82 pk Rotax 1000 V-Twin-motor. De Outlander heeft een hoog koppel, een snel reagerende gasklepregeling, een kenmerkend geluid en meer dan voldoende vermogen. De nieuwe elektronische gasklepregeling (iTC) met drie rijstanden zorgt voor een vlotte en voorspelbare rijervaring. De Rotax-motoren hebben daadwerkelijk alle uithoeken van de wereld gezien.

TRI-MODE DYNAMISCHE STUURBEKRACHTIGING (DPS)
ABS REMSYSTEM
VISCO LOCK MET DIFF LOCK VOORAAN

ALLES BINNEN HANDBEREIK

Ervaar off-road rijden zoals nooit te voren met de tri-mode dynamische stuurbekrachtiging (DPS) die eenvoudige stuurbekrachtiging biedt, aangepast aan de snelheid van het voertuig. Bij lagere snelheden wordt de stuurbekrachtiging verhoogd om de stuurinspanning te beperken en bij hogere snelheden wordt deze verlaagd om de bestuurder een maximaal stuurgevoel te geven. Kies uit drie standen, afhankelijk van de omstandigheden.


VOLLEDIG GEREVISEERDE VOOR- EN ACHTERWIELOPHANGING

NIEUWE HOOGTEPUNTEN

De meest belangrijke Outlander upgrade tot nu toe gaat een stapje verder. Te beginnen met een voorwielophanging met gebogen A-armen, een stabilisatorstang en gereviseerde wielen voor een bredere wegligging en betrouwbare wendbaarheid. De onafhankelijke achterwielophanging beperkt veranderingen in de schuurstraal en de wielvlucht voor een ongeëvenaarde verticale beweging van de wielen in plaats van een vlinderbeweging. Rotax-vermogen met toonaangevende tractie en krachtoverbrenging

ERGONOMISCH COMFORT VOOR DE PASSAGIER

MOGELIJKHEDEN OPTIMAAL BENUTTEN

Net als alles aan de Outlander is ook de MAX stoel ontworpen met een reden. De stoel heeft ergonomische handgrepen met meerdere standen en verhoogde vloerplanken voor meer comfort tijdens lange ritten. Daarnaast kan de passagiersstoel binnen een paar seconden omlaag geklapt worden voor nog meer laadruimte.

VERSTELBARE FOX PODIUM 1.5 QS3 SCHOKDEMPERS

REAGEREN OP UW RIJSTIJL

Met de hoogwaardige FOX PODIUM 1.5 QS3 schokdempers voor en achter kunt u de ophanging gemakkelijk aanpassen aan de rijomstandigheden. Met behulp van een knop met 3 standen kan de ophanging ingesteld worden op een vlotte en comfortabele rit, een sportieve rit of een rit over ruw terrein in stand 3 voor een hoogwaardige, raceklare ophanging
WARN-LIER MET GELEIDEROL EN TREKVERMOGEN VAN 1361 KGDeze krachtige lier met een trekvermogen van 1361 kg wordt in de fabriek gemonteerd en is tegen de moeilijkste situaties opgewassen. Het is een onmisbaar hulpmiddel bij lastige toepassingen zoals jagen, op de boerderij werken, door modderpoelen rijden en uw vrienden helpen.
Intelligent Throttle Control met 3 modi

RECHTER HERSENHELFT

De Intelligent Throttle Control (iTC™️) maakt de combinatie van de Outlander met zijn Rotax-motor zo responsief en handig voor allesdaags gebruik. Het ITC throttle-by-wire-systeem beschikt over een standaard-, werk- en sportmodus en zorgt voor een gelijkmatige vermogensafgifte aan de hand van een nauwkeurige gasklepregeling.


7,6 inch breed digitaal display

IN BEELD BRENGEN

Natuurlijk kunt u met de Outlander overal naartoe — maar onderweg wilt u natuurlijk alles in de gaten houden. Met het geheel nieuwe 7,6 inch brede en hoogwaardig afgewerkte digitale display, dat verlicht en onder alle omstandigheden goed afleesbaar is, heeft u alle voertuiginformatie en bedieningselementen binnen handbereik.
LM MOTORS POWERSPORTS
UW OFFICIELE CAN-AM DEALER VOOR WEST-VLAANDEREN
VOTRE CONCESSIONAIRE CAN-AM EN FLANDRES OCCIDENTALE
VEURNSEWEG 20B
8900    IEPER
TEL 0477 406748  DE FRANCE 0032 477 406748
INFO@LMMOTORS.BE

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu