OUTLANDER 650/800/1000 XT-P - MAX VERSIE GEHOMOLOGEERD - LM MOTORS POWERSPORTS, UW OFFICIELE BRP DEALER VOOR WEST-VLAANDEREN

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

OUTLANDER 650/800/1000 XT-P - MAX VERSIE GEHOMOLOGEERD

CAN-AM ATV

BRP CAN-AM iS HET ENIGSTE MERK MET EEN PERFECTE HOMOLOGATIE  T3B  MET ABS  SESTEEM EN ZORGT VOOR  HET VOLLE  VERMOGEN EN SNELHEID  105 KM/H
Uitgerust met ABS EN ITC CONTROL

CAN-AM 1000 MAX XT-P   82 PK  105 KM/H
HOMOLOGATIE T3B ABS  WETTELIJK GEODGEKEURD VOOR BAANGEBRUIK !!!!
PRIJS MAX 17599 EURO MODEL 2019


• Windbeschermers aan het stuur
• 230 watt koplampen met het grootste vermogen in de branche
• 625 watt dynamo
• Dubbele achterlichten
• Grote brandstoftank
• Multifunctionele digitale meter
• Digitally Encoded Security System (D.E.S.S.TM)
• Geschikt voor alle accessoires van het nieuwe LinQ-systeem van BRP
ROTAX V-TWIN-MOTOR
DE ROTAX LEGENDE GAAT VERDER.
59 pk Rotax 650 V-Twin-motor. De Outlander heeft een hoog koppel, een snel reagerende gasklepregeling, een kenmerkend geluid en meer dan voldoende vermogen. De nieuwe elektronische gasklepregeling (iTC) met drie rijstanden zorgt voor een vlotte en voorspelbare rijervaring. De Rotax-motoren hebben daadwerkelijk alle uithoeken van de wereld gezien.
TRI-MODE DYNAMISCHE STUURBEKRACHTIGING (DPS)
ALLES BINNEN HANDBEREIK
Ervaar off-road rijden zoals nooit te voren met de tri-mode dynamische stuurbekrachtiging (DPS) die eenvoudige stuurbekrachtiging biedt, aangepast aan de snelheid van het voertuig. Bij lagere snelheden wordt de stuurbekrachtiging verhoogd om de stuurinspanning te beperken en bij hogere snelheden wordt deze verlaagd om de bestuurder een maximaal stuurgevoel te geven. Kies uit drie standen, afhankelijk van de omstandigheden.
VOLLEDIG GEREVISEERDE VOOR- EN ACHTERWIELOPHANGING
NIEUWE HOOGTEPUNTEN
De meest belangrijke Outlander upgrade tot nu toe gaat een stapje verder. Te beginnen met een voorwielophanging met gebogen A-armen, een stabilisatorstang en gereviseerde wielen voor een bredere wegligging en betrouwbare wendbaarheid. De onafhankelijke achterwielophanging beperkt veranderingen in de schuurstraal en de wielvlucht voor een ongeëvenaarde verticale beweging van de wielen in plaats van een vlinderbeweging. Rotax-vermogen met toonaangevende tractie en krachtoverbrenging.
WARN-LIER MET GELEIDEROL EN TREKVERMOGEN VAN 1361 KG
DE KLOOF DICHTEN
Deze krachtige lier met een trekvermogen van 1361 kg wordt in de fabriek gemonteerd en is tegen de moeilijkste situaties opgewassen. Het is een onmisbaar hulpmiddel bij lastige toepassingen zoals jagen, op de boerderij werken, door modderpoelen rijden en uw vrienden helpen.
ERGONOMISCH COMFORT VOOR DE PASSAGIER
MOGELIJKHEDEN OPTIMAAL BENUTTEN
Net als alles aan de Outlander is ook de MAX stoel ontworpen met een reden. De stoel heeft ergonomische handgrepen met meerdere standen en verhoogde vloerplanken voor meer comfort tijdens lange ritten. Daarnaast kan de passagiersstoel binnen een paar seconden omlaag geklapt worden voor nog meer laadruimte.


CONTINU VARIABELE TRANSMISSIE (CVT)

INPAKKEN EN WEGWEZEN

De robuuste technologie achter de continu variabele transmissie (CVT) biedt op het juiste moment schakelloos en responsief rijden. Voor meer gebruiksgemak kunt u op de werking van de motorrem vertrouwen die hulp biedt bij het vertragen bij het afdalen


FRAME MET SURROUNDING SPAR TECHNOLOGY (SST)

BEWEZEN PRESTATIES

De kwaliteit springt eruit bij alles wat wij doen. En de basis is het volgende generatie, exclusief toegepaste SST-frame met Geometric Contact Control. Voor het efficiënte frame van gelast staal is gebruik gemaakt van geavanceerde productieprocessen en geometrie voor grotere structurele integriteit, betere duurzaamheid en nauwkeurige besturing.
26 INCH ITP TERRACROSS BANDEN EN 14 INCH GEGOTEN ALUMINIUM VELGEN
HOOGWAARDIGE VELGEN EN BANDEN
De 14 inch gegoten aluminium velgen presteren net zo goed als ze eruit zien, met minder onafgeveerd gewicht en meer sterkte. De bijpassende duurzame, 6-laags 26 inch ITP Terracross banden hebben een profiel dat geschikt is voor comfortabele ritten en meer grip biedt op off-road terrein.

DUURZAME OPTIES VOOR KLEUREN EN CAMOUFLAGE
Zelfs de afwerking is helemaal af: een hoogwaardige, duurzaam gelakte kunststof die de Outlander meer uitstraling geeft en slijtage tegengaat. Onze productiemethode zorgt ervoor dat de kunststof zijn fraaie uiterlijk behoudt en krasbestendig blijft. Zoals te verwachten valt, is het uiterlijk van de optionele watergedompelde Mossy Oak Break-Up Country camouflage net zo goed als de prestaties.

PRODUCTIEVE STANDAARD FUNCTIES
STARTKLAAR NA UITPAKKEN
De Outlander is de ideale partner voor werk en recreatie en heeft een toonaangevend trekvermogen van 750 kg, bagagerekken voor en achter met LinQ-montagepunten en multifunctionele meters.
SPECIFICATIES

VOOR MEER INFO.
POUR PLUS D'INFO'S  
LM MOTORS POWERSPORTS
UW OFFICIELE CAN-AM DEALER VOOR WEST-VLAANDEREN
VOTRE CONCESSIONAIRE CAN-AM EN FLANDRES OCCIDENTALE
VEURNSEWEG 20B
8900    IEPER
TEL 0477 406748  DE FRANCE 0032 477 406748
INFO@LMMOTORS.BE

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu