OUTLANDER 650 MAX PRO T3B 60KM/ H 2019 - LM MOTORS POWERSPORTS, UW OFFICIELE BRP DEALER VOOR WEST-VLAANDEREN

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

OUTLANDER 650 MAX PRO T3B 60KM/ H 2019

CAN-AM ATV

Neem het heft in handen met de ongeëvenaarde terreinprestaties van de nieuwe Outlander PRO 2019. Het legendarische Rotax-vermogen wordt optimaal benut met de bredere, opnieuw ontworpen ophanging en het trekvermogen bedraagt 750 kg.
VANAF
13.699 €* T3B HOMOLOGATIE VOOR BAANGEBRUIK  

*Raadpleeg de prijslijst voor meer informatie
Tal van accesoires !!  
OUTLANDER MAX PRO+ 650 T  
KENMERKEN  MOTOR 650

STUURBEKRACHTIGING
TRI-MODE DYNAMISCHE STUURBEKRACHTIGING (DPS)

LIER
WARN LIER MET TREKVERMOGEN VAN 1361 KG

AANDRIJFLIJN
SELECTEERBARE 2WD / 4WD MET VISCO-LOK AUTOMATISCH SPERREND VOORDIFFERENTIEEL
BEKIJK ALLE SPECIFICATIES

ROTAX V-TWIN-MOTOR

DE ROTAX LEGENDE GAAT VERDER

59 pk Rotax 650 V-Twin-motor. De Outlander heeft een hoog koppel, een snel reagerende gasklepregeling, een kenmerkend geluid en meer dan voldoende vermogen. De nieuwe elektronische gasklepregeling (iTC) met drie rijstanden zorgt voor een vlotte en voorspelbare rijervaring. De Rotax-motoren hebben daadwerkelijk alle uithoeken van de wereld gezien.

outlander atv 650 v-twin engine | can-am

CONTINU VARIABELE TRANSMISSIE (CVT)

INPAKKEN EN WEGWEZEN

De robuuste technologie achter de continu variabele transmissie (CVT) biedt op het juiste moment schakelloos en responsief rijden. Voor meer gebruiksgemak kunt u op de werking van de motorrem vertrouwen die hulp biedt bij het vertragen bij het afdalen.


TRI-MODE DYNAMISCHE STUURBEKRACHTIGING (DPS)

ALLES BINNEN HANDBEREIK

Ervaar off-road rijden zoals nooit te voren met de tri-mode dynamische stuurbekrachtiging (DPS) die eenvoudige stuurbekrachtiging biedt, aangepast aan de snelheid van het voertuig. Bij lagere snelheden wordt de stuurbekrachtiging verhoogd om de stuurinspanning te beperken en bij hogere snelheden wordt deze verlaagd om de bestuurder een maximaal stuurgevoel te geven. Kies uit drie standen, afhankelijk van de omstandigheden.


ERGONOMISCH COMFORT VOOR DE PASSAGIER

MOGELIJKHEDEN OPTIMAAL BENUTTEN

Net als alles aan de Outlander is ook de MAX stoel ontworpen met een reden. De stoel heeft ergonomische handgrepen met meerdere standen en verhoogde vloerplanken voor meer comfort tijdens lange ritten. Daarnaast kan de passagiersstoel binnen een paar seconden omlaag geklapt worden voor nog meer laadruimte.


VOLLEDIG GEREVISEERDE VOOR- EN ACHTERWIELOPHANGING

NIEUWE HOOGTEPUNTEN

De meest belangrijke Outlander upgrade tot nu toe gaat een stapje verder. Te beginnen met een voorwielophanging met gebogen A-armen, een stabilisatorstang en gereviseerde wielen voor een bredere wegligging en betrouwbare wendbaarheid. De onafhankelijke achterwielophanging beperkt veranderingen in de schuurstraal en de wielvlucht voor een ongeëvenaarde verticale beweging van de wielen in plaats van een vlinderbeweging. Rotax-vermogen met toonaangevende tractie en krachtoverbrenging.


VERWARMDE HANDGREPEN

MEER COMFORT ONDER KOUDE OMSTANDIGHEDEN

Nieuwe, ergonomisch ontworpen besturingsmodule. Vier verschillende temperatuurinstellingen met individuele bedieningselementen voor uw duim en hand. De temperatuurinstellingen zijn altijd gemakkelijk leesbaar dankzij de LED-dimmer. Terug naar vorige verwarmingsinstelling. Uitschakelen met een druk op de knop.


WARN-LIER MET GELEIDEROL EN TREKVERMOGEN VAN 1361 KG

DE KLOOF DICHTEN

Deze krachtige lier met een trekvermogen van 1361 kg wordt in de fabriek gemonteerd en is tegen de moeilijkste situaties opgewassen. Het is een onmisbaar hulpmiddel bij lastige toepassingen zoals jagen, op de boerderij werken, door modderpoelen rijden en uw vrienden helpen.


12 INCH GEGOTEN ALUMINIUM VELGEN MET 26 INCH 6-LAAGS BANDEN. DUURZAME VELGEN.

GEMAKKELIJK OBSTAKELS OVERWINNEN

Centerless 12 inch gegoten aluminium velgen verminderen het gewicht en verbeteren de sterkte op strategische plekken. De 26 inch 6-laags Carlisle† ACT HD banden hebben stuggere zijwanden en verschillende mogelijkheden voor de bandenspanning (in PSI) voor de beste prestaties op ruw terrein en onder wisselende omstandigheden.


PRODUCTIEVE STANDAARD FUNCTIES

STARTKLAAR NA UITPAKKEN

De Outlander is de ideale partner voor werk en recreatie en heeft een toonaangevend trekvermogen van 750 kg, bagagerekken voor en achter met LinQ-montagepunten en multifunctionele meters.

SPECIFICATIES

HOOGTE(135 cm)
LENGTE(238.8 cm)
BREEDTE(122 cm)
WIELBASIS(149.9 cm)
BODEMVRIJHEID(30.5 cm)
MOTOR 650 ROTAX
STUURBEKRACHTIGING
TRI-MODE DYNAMISCHE STUURBEKRACHTIGING (DPS)
LIER
WARN LIER MET TREKVERMOGEN VAN 1361 KG
KLEUR
INTENSE RED

VOOR MEER INFO.
POUR PLUS D'INFO'S  
LM MOTORS POWERSPORTS
UW OFFICIELE CAN-AM DEALER VOOR WEST-VLAANDEREN
VOTRE CONCESSIONAIRE CAN-AM EN FLANDRES OCCIDENTALE
VEURNSEWEG 20B
8900    IEPER
TEL 0477 406748  DE FRANCE 0032 477 406748
INFO@LMMOTORS.BE 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu