OUTLANDER 6X6 - LM MOTORS POWERSPORTS, UW OFFICIELE BRP CAN-AM EN SEA-DOO DEALER VOOR WEST-VLAANDEREN SINDS 2004

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

OUTLANDER 6X6

CAN-AM ATV

Wij bouwen robuuste 6x6 machines voor u en het werk dat u ermee wilt uitvoeren. Op ruw terrein en bij off-road werken gaat er niets boven de extra tractie van een 6x6 die aangedreven wordt door de krachtige en efficiënte Rotax 650 V-Twin-motor.
VANAF
15.199 € voor Outlander 650  6x6 T homologatie 60hm/h
19099  € voor Outlander 1000  6x6 PRO t homologatie 60km/h
20099 €  voor Outlander 1000 6x6 Max PRO homologatie 60 km/h  

GA VOOR ZES


KLEUREN
STUURBEKRACHTIGING
TRI-MODE DYNAMISCHE STUURBEKRACHTIGING DPS
BEKIJK ALLE SPECIFICATIES

ROTAX V-TWIN-MOTOR

DE ROTAX LEGENDE GAAT VERDER

59 pk Rotax 650 V-Twin-motor. De Outlander heeft een hoog koppel, een snel reagerende gasklepregeling, een kenmerkend geluid en meer dan voldoende vermogen. De nieuwe elektronische gasklepregeling (iTC) met drie rijstanden zorgt voor een vlotte en voorspelbare rijervaring. De Rotax-motoren hebben daadwerkelijk alle uithoeken van de wereld gezien.CONTINU VARIABELE TRANSMISSIE (CVT) MET KRUIPVERSNELLING (L-GEAR)

ALTIJD IN DE JUISTE VERSNELLING

De continu variabele transmissie (CVT) op de Outlander 6x6 heeft een kruipversnelling (L-gear) die de toegenomen werklast aankan, maar beschikt ook over een soepelere aangrijping. De CVT-inlaat is voorzien van een verbeterde koeling die onder werkomstandigheden voor een betere efficiëntie zorgt.


VISCO-LOK QE AUTOMATISCH SPERREND VOORDIFFERENTIEEL

BLIJF IN HET SPOOR

Visco-Lok† QE heeft alle kenmerken en voordelen van het snel koppelende Visco-Lok† standaard differentieel, maar met een nog sneller koppelpunt voor zwaar werk. Dit differentieel heeft, in tegenstelling tot de producten van sommige concurrenten, geen snelheidsbegrenzer.


TRI-MODE DYNAMISCHE STUURBEKRACHTIGING (DPS)

ALLES BINNEN HANDBEREIK

Ervaar off-road rijden zoals nooit te voren met de tri-mode dynamische stuurbekrachtiging (DPS) die eenvoudige stuurbekrachtiging biedt, aangepast aan de snelheid van het voertuig. Bij lagere snelheden wordt de stuurbekrachtiging verhoogd om de stuurinspanning te beperken en bij hogere snelheden wordt deze verlaagd om de bestuurder een maximaal stuurgevoel te geven. Kies uit drie standen, afhankelijk van de omstandigheden.


TREKVERMOGEN VAN 750 KG

LADING VERVOEREN

De Outlander 6x6 is volledig uitgerust voor zwaar werk en beschikt over een trekvermogen van 750 kg en een laadvermogen van 318 kg.


STANDAARD ROBUUSTE LAADBAK MET TWEE NIVEAUS

EENVOUDIG TREKKEN EN VERVOEREN

Onze unieke laadbak heeft twee opslagniveaus, een laadvermogen van 318 kg en is bovendien kantelbaar. Dankzij de standaard zijpanelen beschikt u binnen enkele seconden over een vlakke laadvloer. Voeg accessoires toe zoals een laadzeil, boomstambalken, een verlengstuk voor de achterklep en nog veel meer.


VOLLEDIG GEREVISEERDE VOOR- EN ACHTERWIELOPHANGING

NIEUWE HOOGTEPUNTEN

De meest belangrijke Outlander upgrade tot nu toe gaat een stapje verder. Te beginnen met een voorwielophanging met gebogen A-armen, een stabilisatorstang en een bodemvrijheid van maar liefst 22,9 cm voor een bredere wegligging, meer betrouwbare manoeuvres en meer capaciteit. De onafhankelijke achterwielophanging beperkt veranderingen in de schuurstraal en de wielvlucht voor een ongeëvenaarde verticale beweging van de wielen in plaats van een vlinderbeweging.

SPECIFICATIES

HOOGTE (126 cm)

LENGTE (297 cm)

BREEDTE (122 cm)

WIELBASIS (208.1 cm)

BODEMVRIJHEID (27.9 cm)

MOTOR 650
STUURBEKRACHTIGING
TRI-MODE DYNAMISCHE STUURBEKRACHTIGING (DPS)
OPBERGRUIMTE
DUAL-LEVEL LAADBAK MET EEN LAADVERMOGEN VAN 318 KG
KLEUR
GREEN
DOWNLOAD SPECIFICATIEBLAD

WAAROM ACCESSOIRES VAN CAN-AM KIEZEN?

Kwaliteit en naadloze integratie. Accessoires die perfect passen, er geweldig uitzien, gemaakt zijn om lang mee te gaan en die de enige accessoires zijn die een Can-Am kunnen veranderen in uw Can-Am. Geniet van de eindeloze manieren om te combineren en te personaliseren.


VOOR MEER INFO.
POUR PLUS D'INFO'S  
LM MOTORS POWERSPORTS
UW OFFICIELE CAN-AM DEALER VOOR WEST-VLAANDEREN
VOTRE CONCESSIONAIRE CAN-AM EN FLANDRES OCCIDENTALE
VEURNSEWEG 20B
8900    IEPER
TEL 0477 406748  DE FRANCE 0032 477 406748
INFO@LMMOTORS.BE

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu