RENEGADE 650 1000 XXC SUNBURST YELLOW T3 B ABS 2022 - LM MOTORS POWERSPORTS, UW OFFICIELE BRP CAN-AM EN SEA-DOO DEALER VOOR WEST-VLAANDEREN SINDS 2004

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

RENEGADE 650 1000 XXC SUNBURST YELLOW T3 B ABS 2022

CAN-AM ATV
 

SPECIFICATIES   MOTOR
650 / 1000R

VOORWIELOPHANGING
NIEUWE GEBOGEN DUBBELE A-ARM

SCHOKDEMPERS
FOX PODIUM 1.5 RC2 SCHOKDEMPERS

BESCHERMING
VOORSTE EN MIDDELSTE SKIDPLATES
BEKIJK ALLE SPECIFICATIES

ROTAX V-TWIN-MOTOR

DE ROTAX LEGENDE GAAT VERDER

Verkrijgbaar met de toonaangevende 82 pk Rotax 1000 V-Twin-motor en de 59 pk Rotax 650 V-Twin-motor. De Outlander heeft een hoog koppel, een snel reagerende gasklepregeling, een kenmerkend geluid en meer dan voldoende vermogen. De nieuwe elektronische gasklepregeling (iTC) met drie rijstanden zorgt voor een vlotte en voorspelbare rijervaring. De Rotax-motoren hebben daadwerkelijk alle uithoeken van de wereld gezien.

TRI-MODE DYNAMISCHE STUURBEKRACHTIGING (DPS)

ULTIEME BESTURING

De tri-mode dynamische stuurbekrachtiging (DPS) biedt eenvoudige stuurbekrachtiging, aangepast aan de snelheid van het voertuig. Bij lagere snelheden wordt de stuurbekrachtiging verhoogd om de stuurinspanning te beperken en bij hogere snelheden wordt deze verlaagd om de bestuurder een maximaal stuurgevoel te geven. U heeft drie standen met verschillende prestaties binnen handbereik.


FOX PODIUM 1.5 RC2 SCHOKDEMPERS

INSTELLINGEN

Deze hoogwaardige FOX PODIUM 1.5 RC2 schokdempers voor en achter bieden optimale flexibiliteit voor elk terrein en elke rijstijl, met eenvoudige instellingen voor compressiedemping, terugvering en instelbare voorbelasting voor hoge en lage snelheden onder alle rijomstandigheden.


25 INCH ITP HOLESHOT ATR BANDEN EN 12 INCH GEGOTEN ALUMINIUM BEADLOCK VELGEN

ROBUUSTE BEADLOCK VELGEN EN BANDEN

Voor de beste Renegade X xc ooit is rubber nodig dat geschikt is voor een hoog vermogen en toch voor een onvergetelijke rit zorgt. De ITP Holeshot ATR banden zijn geĆÆnstalleerd op 12 inch gegoten aluminium beadlock velgen met een centerless ontwerp dat het onafgeveerd gewicht vermindert en de velgen ook sterker maakt. De duurzaamheid is verbeterd op strategische plaatsen, terwijl het overtollige materiaal op andere plaatsen is verwijderd om gewicht te besparen.


TAPS TOELOPEND ALUMINIUM STUUR MET HANDBESCHERMERS

WAT BELANGRIJK IS

U heeft uw pak aangetrokken en bent klaar voor een rit met de gereviseerde handbeschermers en een vierkant kussen voor een passende uitstraling en bescherming. Waarom zou u snelheid verliezen door wind, modder of kou?


VOLLEDIG GEREVISEERDE VOOR- EN ACHTERWIELOPHANGING

GOED AFGESTELD

Alles draait om balans. Te beginnen met een voorwielophanging met gebogen A-armen, een stabilisatorstang en gereviseerde wielen voor een bredere wegligging voor de belangrijkste Renegade upgrade tot nu toe. De onafhankelijke achterwielophanging beperkt veranderingen in de schuurstraal en de wielvlucht voor een ongeƫvenaarde verticale beweging van de wielen in plaats van een vlinderbeweging. De Renegade is gemaakt om op elk terrein te kunnen rijden, met toonaangevende tractie en krachtoverbrenging.


EEN DOORBRAAK OP DE ATV-MARKT

UNIEKE INNOVATIE VAN HET ABS

De ABS-technologie in de ATV's van Can-Am zorgt niet alleen voor stabiliteit tijdens het remmen op gladde oppervlakken maar ook voor een consistent, voorspelbaar reactievermogen door op elk terrein het blokkeren van wielen te voorkomen.

MOTOR
650 / 1000 XXC
VOORWIELOPHANGING VISKO LOCK EN DIFF LOCK VOOR
NIEUWE GEBOGEN DUBBELE A-ARM
SCHOKDEMPERS
FOX PODIUM 1.5 RC2 SCHOKDEMPERS
KLEUR
BLACK, GREY & SUNBURST YELLOW
DOWNLOAD SPECIFICATIEBLAD

WAAROM ACCESSOIRES VAN CAN-AM KIEZEN?

Kwaliteit en naadloze integratie. Accessoires die perfect passen, er geweldig uitzien, gemaakt zijn om lang mee te gaan en die de enige accessoires zijn die een Can-Am kunnen veranderen in uw Can-Am. Geniet van de eindeloze manieren om te combineren en te personaliseren.

MEER INFORMATIE

LM MOTORS POWERSPORTS
UW OFFICIELE CAN-AM DEALER VOOR WEST-VLAANDEREN SINDS 2004
VOTRE CONCESSIONAIRE CAN-AM EN FLANDRES OCCIDENTALE DEPUIS 2004
SINT JANSSTRAAT 21 A
8970    POPERINGE
TEL 0477 406748  DE FRANCE 0032 477 406748
INFO@LMMOTORS.BE


 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu