RYKER 600 - LM MOTORS POWERSPORTS, UW OFFICIELE BRP CAN-AM EN SEA-DOO DEALER VOOR WEST-VLAANDEREN

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

RYKER 600

CAN-AM SPYDER

FIT-SYSTEEM

GESCHIKT VOOR U

De Can-Am Ryker heeft het innovatieve UFit™-systeem met verstelbare ergonomische functies zoals voetsteunen en een stuur die aangepast kunnen worden aan uw lengte om zo uw voertuig af te stemmen op uw rijstijl. Deze snelle en eenvoudige flexibiliteit waarvoor u geen gereedschap nodig hebt, is baanbrekend in de branche en helpt u om uw rijbeleving te personaliseren.


MAAK EEN VOERTUIG OP MAAT

SPECIAAL GESCHIKT VOOR U

De Can-Am Ryker biedt alles wat u maar wilt. Dit voertuig is namelijk bijna volledig te personaliseren! Stel uw voertuig al voor de aanschaf samen. Wij helpen u om de juiste balans tussen vorm en functie te vinden voor een perfecte afstemming op uw persoonlijkheid en rijstijl. En zodra u de Can-Am thuis heeft, kunt u eenvoudig de panelen en kleuren verwisselen en accessoires toevoegen of verwijderen, afhankelijk van de rit die u gaat maken.

A man riding a Can-Am Spyder F3 has a muscular design
DE ROTAX 600 & 900 ACE MOTOREN

VOOR HET MEESTE RIJPLEZIER

De Rotax-motor levert uitstekende prestaties, heeft een onovertroffen brandstofverbruik en absoluut bewezen betrouwbaarheid. Dit maakt deze motor de perfecte keuze voor de Can-Am Ryker. Kies voor ultieme, toegankelijke prestaties tussen de Rotax 600 ACE 2-cilinder motor of de krachtige Rotax 900 ACE 3-cilinder motor.

Sachs Big-bore Shocks of a Can-Am Spyder F3
GEOPTIMALISEERD ZWAARTEPUNT

ALLES ONDER CONTROLE

De Can-Am Ryker heeft een geoptimaliseerd zwaartepunt waardoor u altijd alles onder controle heeft. Dankzij de lage zitpositie voelt de bestuurder zich meer één met het voertuig voor een betere rijervaring. Dit geeft meer vertrouwen op de weg, zodat uw voertuig de beste prestaties levert.

6-spoke wheels of a Can-Am Spyder F3
NIEUW ONTWERP & MINIMALISTISCHE CONSTRUCTIE


EEN NIEUWE MANIER VAN RIJDEN

Alles aan de Can-Am Ryker is nieuw: het gevoel, de naam, het uiterlijk en de ervaring. Onze revolutie in goed toegankelijk rijplezier is volledig opnieuw ontworpen, bedacht en geproduceerd vanaf de basis. Alles wijst op een no-nonsense aanpak en betrouwbare prestaties, van de rijklare uitstraling en de minimalistische constructie tot aan de opengewerkte mechanische elementen en de verbeterde pk-gewichtsverhouding.

A Can-Am Spyder F3 stability system
SPORTMODUS

SPANNING EN SENSATIE

De Can-Am Ryker met de Rotax 900 motor heeft een sensationele nieuwe sportmodus voor zowel prestatiegerichte bestuurders als beginners. Laat de adrenalinejunkie in u los tijdens uitdagend bochtenwerk en het gecontroleerd spinnen van het achterwiel. Maak uw rijervaring nog spannender, zonder u ergens zorgen over te hoeven maken


PRIJS 9899 EURO


VOOR MEER INFO.
POUR PLUS D'INFO'S  
LM MOTORS POWERSPORTS
UW OFFICIELE CAN-AM DEALER VOOR WEST-VLAANDEREN
VOTRE CONCESSIONAIRE CAN-AM EN FLANDRES OCCIDENTALE
VEURNSEWEG 20B
8900    IEPER
TEL 0477 406748  DE FRANCE 0032 477 406748
INFO@LMMOTORS.BE 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu