SPARK 3 SEAT HO 90 PK / IBR - LM MOTORS POWERSPORTS, UW OFFICIELE BRP CAN-AM EN SEA-DOO DEALER VOOR WEST-VLAANDEREN SINDS 2004

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

SPARK 3 SEAT HO 90 PK / IBR

SEA-DOO

Prijzen vanaf 5999  euro voor Spark 2 seat  60 pk tot 8499 euro voor spark 3 seat IBR .
Kom langs voor meer info in onze showroom.
LM MOTORS UW OFFICIELE SEA DOO VERDELER


, Florida, VS, 15 september 2013 ¡V BRPR introduceert de gloednieuwe Sea-DooR Spark.-waterscooter, ontworpen om de droom van vele gezinnen van geweldige dagen op het water in vervulling te laten gaan. Met de Sea-Doo Spark-waterscooter voor 2014 krijgt het Sea-Doo aanbod een compleet nieuw segment, ontworpen voor jonge gezinnen die gewoon op zoek zijn naar makkelijk en toegankelijk plezier in een stijlvol, compact en licht platform. De Sea-Doo Spark heeft het innovatieve DNA van BRP geerfd van het toonaangevende merk Sea-Doo.
De Sea-Doo Spark staat garant voor plezier
De Sea-Doo Spark is een compact model en is de lichtste waterscooter op de markt1, perfect voor een leuke en speelse rit. Deze waterscooter is makkelijk te manoeuvreren en ideaal voor korte ritjes op kleinere waterpartijen. Toch kan de Sea-Doo Spark ook gebruikt worden op ruig water, voor wie op zoek is naar een spannende of meer uitdagende rit. Dit model onderscheidt zich door een oogverblindende nieuwe look en is verkrijgbaar in maar liefst 5 verschillende kleuren met tal van opties. Zo kan iedereen zijn eigen, unieke Sea-Doo Spark samenstellen.
De Sea-Doo Spark is toegankelijk
De nieuwe Sea-Doo Spark is de meest betaalbare waterscooter op de markt. Hij kost bijna 40% minder dan het meest vergelijkbare model van de concurrentie2 en is de zuinigste waterscooter in de sector3. Zowel in gebruik als in onderhoud is het een erg zuinig model, dat steeds meer gezinnen de kans geeft de trotse eigenaars van een Sea-Doo te worden. Dankzij het compacte ontwerp en de lichte constructie is de Sea-Doo Spark erg gebruiksvriendelijk, makkelijk te trekken met de meeste populaire personenwagens en eenvoudig op te bergen. De Sea-Doo Spark wordt aangedreven door de uiterst betrouwbare RotaxR 900 ACE.-motor, de meest compacte en zuinige 4-taktmotor voor waterscooters.
De Sea-Doo Spark maakt deel uit van een toonaangevend en innovatief merk
Het ontwerp- en technisch team van BRP Sea-Doo heeft een nieuw concept ontwikkeld voor de structuur van deze waterscooter, zodat het de lichtste is op de markt. De minimalistische architectuur kreeg de naam Exoskel. en geeft de Sea-Doo Spark de look van een bovendek in de open lucht, met een kader dat bestaat uit twee voorwaartse "armen" die het stuur met het zitgedeelte voor de bestuurder verbinden. De minimalistische Exoskel-architectuur behoudt
Pagina 2
alleen de essentiele structurele onderdelen in het besturingsgedeelte. Zo wordt het gewicht beperkt en krijgt deze waterscooter een modern en innovatief ontwerp, dat nog benadrukt hoe uniek en wendbaar de Sea-Doo Spark is.
Gedreven door zorg voor het milieu en de wens om onze waterscooters nog lichter te maken, ontwikkelden de ingenieurs van BRP een nieuw materiaal voor de bekleding van de Sea-Doo Spark. Na drie jaar ontwikkeling werd Polytec. geperfectioneerd, een geoptimaliseerde mix van polypropyleen en glasvezel die specifiek werd ontworpen voor toepassingen op waterscooters en scheepsdekken. Dit recycleerbare composietmateriaal met lage densiteit behoudt de structurele integriteit van de waterscooter, zelfs bij extreem en zwaar gebruik. De betrouwbaarheid en duurzaamheid van Polytec werd bewezen bij valtests, tests van de invloed van de oceaan en andere uitdagingen voor stevigheid en duurzaamheid in alle omstandigheden op het water.
Het innovatieve Sea-Doo Spark-model wordt aangedreven door een nieuwe motor, de ROTAX 900 ACE, de meest compacte maritieme motor op de markt voor waterscooters. De ROTAX 900 ACE werd ontworpen voor betrouwbare prestaties jarenlang en is een 4-taktmotor met drie cilinders met iTC. (intelligent Throttle Control) en gesloten koelsysteem (CLSC). Het feit dat de Sea-Doo Spark zo licht is, met een vermogen-gewichtverhouding van bijna 50% beter dan het meest vergelijkbare model van de concurrentie4, draagt alleen maar bij tot het plezier.
ACE staat voor Advanced Combustion Efficiency-technologie, die in combinatie met het lichte Sea-Doo Spark-model ervoor zorgt dat dit de zuinigste waterscooter op de markt3 is, met een brandstofverbruik dat 35% lager ligt dan dat van het meest vergelijkbare model van de concurrentie3. Tot slot is de Rotax 900 ACE-motor ook erg milieuvriendelijk. De emissies van de Sea-Doo Spark zijn bijna 13 keer lager dan die van soortgelijke modellen uit de jaren 90 en begin jaren 20005, terwijl ze voor evenveel plezier zorgen en even snel reageren.
Uw eigen, unieke Spark samenstellen in 6 eenvoudige stappen
In 6 eenvoudige stappen kunnen bestuurders alle kenmerken naar wens aanpassen naargelang hun behoeften, levensstijl en budget. Van het aantal passagiers, formaat van de motor, technologische kenmerken zoals het iBR.-systeem (Intelligent Brake and Reverse) of het exclusieve Convenience-pakket voor de Spark tot de kleur en de accessoires. Meer details vindt u op www.sea-doo.com.
STAP 1: KIES HET AANTAL PASSAGIERS
„h 2014 Sea-Doo Spark 2-up: als 2-zitter biedt de Spark ruimte voor twee personen met een maximaal draagvermogen van 158 kg.
„h 2014 Sea-Doo Spark 3-up: als 3-zitter is de Spark perfect voor 2 volwassenen en een kind of tiener, met een maximaal draagvermogen van 204 kg. Dit model heeft een langer zadel en een uitgebreid platform achteraan. De extra lengte biedt een groter drijfvermogen en meer stabiliteit, plus trekmogelijkheden, aangezien er plaats is voor een spotter of een tweede passagier.
STAP 2: KIES UW MOTOR
Pagina 3
„h Rotax 900 ACE6¡V de zuinigste motor op de markt, met een verbruik van slechts 7,34 liter7 brandstof per uur. Deze motor genereert een gemiddeld vermogen en een topsnelheid van 64,37 km/u8 en is alleen verkrijgbaar op de Sea-Doo Spark voor 2 personen.
„h Rotax 900 HO ACE ¡V een krachtiger motor met betere acceleratie en een hogere topsnelheid, die toch slechts tot 9,08 liter7 brandstof per uur verbruikt. Deze motor levert extra vermogen, heeft een Sportmodus en een topsnelheid om en bij de 80,5 km/u8, en is verkrijgbaar op de modellen voor 2 en 3 personen.
STAP 3: VOEG DE ENIGE REM OP HET WATER TOE
De Sea-Doo Spark-waterscooter is ook verkrijgbaar met het exclusieve iBR-systeem (Intelligent Brake and Reverse), waarmee bestuurders tot 30 m sneller kunnen stoppen dan andere waterscooters9, voor de betere besturing en gemoedsrust die passen bij de moderne waterscooters van Sea-Doo. Het exclusieve iBR-systeem van Sea-Doo biedt extra wendbaarheid en moeiteloos aanmeren, wat een grote hulp kan zijn voor wie nog nieuw is in de watersport.
STAP 4: VOEG HET CONVENIENCE-PAKKET TOE
In het Convenience-pakket van Sea-Doo zitten populaire items voor Sea-Doo waterscooters: een kit voor bergruimte vooraan om uw spullen op te bergen, en een Sea-Doo opstap om makkelijk aan boord te klimmen.
STAP 5: KIES UW KLEUR
Bestuurders kunnen kiezen uit de kleuren Vanilla, Orange Crush, Bubble Gum, Pineapple of Licorice om hun eigen, unieke Sea-Doo Spark samen te stellen.
STAP 6: PERSONALISEER UW WATERSCOOTER
Klanten kunnen kiezen voor volledig geintegreerde accessoires en een van onze 20 Attitude-stickersets, waarmee ze hun eigen Sea-Doo Spark waterscooter uniek kunnen maken. Nergens anders kunt u op zo'n manier uw eigen, unieke waterscooter samenstellen. Er is ook een collectie Sea-Doo Spark kleding verkrijgbaar.
De innovatieve accessoires omvatten onder meer:
„h De Chill Shade: een innovatief zonnescherm voor veelzijdige bescherming tegen de zon, wanneer u aangemeerd bent bij uw favoriete eiland of onderweg.
„h De Sea-Doo opstap en kit voor bergruimte vooraan, ook apart verkrijgbaar als accessoires.
„h Kit voor handmatige achteruit: hendel die aan de linkerkant van het stuur gemonteerd wordt om makkelijk achteruit te schakelen. (Accessoire verkrijgbaar vanaf februari 2014).
„h Zijbeschermers: 3-delige rubberen beschermers, speciaal ontworpen om de nieuwe Sea-Doo Spark te beschermen.
„h Klik-stootkussens: stootkussens voor extra bescherming bij het aanmeren, die in een handomdraai bevestigd kunnen worden aan de voorgevormde openingen voor- en
Pagina 4
achteraan.
De Spark-waterscooter heeft de typerende kenmerken van Sea-Doo, maar dan geintegreerd in de gloednieuwe Exoskel-architectuur met Polytec-materiaal voor een oogverblindende nieuwe look, en nog meer mogelijkheden om de Sea-Doo Spark uniek te maken. De Sea-Doo Spark is de meest toegankelijke waterscooter op de markt. Dit model is bijna 40% goedkoper dan het meest vergelijkbare model van de concurrentie2, het zuinigst 3 en het gemakkelijkst te trekken en op te bergen. Maar bovenal is de gloednieuwe Sea-Doo Spark-waterscooter compact en licht en een absoluut plezier om te besturen.
Er is een Sea-Doo waterscooter van BRP voor elk type bestuurder, of het nu is voor ontspannende ritjes, pure luxe of treksporten. Alle Sea-Doo waterscooters in het aanbod hebben een innovatieve stijl, nauwkeurige, superieure besturing en een fantastische meerwaarde, goed voor jarenlang plezier met de beste ervaring op het water waar u maar van kunt dromen.
Wie zijn we
BRP (TSX:DOO) is wereldwijd marktleider op het vlak van ontwerp, ontwikkeling, productie, distributie en marketing van motorsportvoertuigen. De merkportfolio van BRP wordt verdeeld in 105 landen en omvat Ski-DooR en LynxR sneeuwscooters, Sea-Doo waterscooters, Can-AmR ATV's en SSV's, SpyderR roadsters, EvinrudeR buitenboordmotoren en Rotax aandrijfsystemen. BRP stelt wereldwijd ongeveer 6.800 mensen te werk.
Ski-Doo, Lynx, Sea-Doo, Evinrude, Rotax, Can-Am, Spyder, E-TEC, Spark, ACE, Exoskel, Polytec, iControl, iTC, iBR en het BRP-logo zijn handelsmerken van Bombardier Recreational Products Inc. of diens dochtermaatschappijen. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaren. GTX wordt gebruikt onder licentie van Castrol Ltd.
Alle productvergelijkingen, beweringen van de sector en de markt verwijzen naar nieuwe zitwaterscooters met 4-taktmotoren. De prestaties van de waterscooters kunnen varieren afhankelijk van, onder andere, algemene omstandigheden, omgevingstemperatuur, hoogte, bekwaamheid en gewicht van bestuurder/passagiers. Testen van concurrentiemodellen uitgevoerd onder identieke omstandigheden.
Namen van modellen kunnen verschillen voor internationale markten.
Niet alle modellen zijn verkrijgbaar in alle regio's.
1 Bron: Website van de fabrikant
2 Bron: Website van de fabrikant. Prijzen varieren naargelang de productspecificaties.
3 Op basis van interne tests van BRP. Testen van concurrentiemodel uitgevoerd onder identieke omstandigheden.
4 Bron: Website van de fabrikant en website van de Air Resource Board. Verhouding vermogen-gewicht varieert naargelang de productspecificaties.
5 Bron: Website van de Air Resource Board.
6 Uitsluitend verkrijgbaar op de Sea-Doo Spark 2-zitter zonder iBR (Intelligent Brake and Reverse).
7 Op basis van interne tests van BRP.
8 Op basis van interne tests van BRP. Werkelijke topsnelheid kan varieren naargelang de lading en andere omstandigheden.
9 Op basis van interne tests van BRP; iBR is niet verkrijgbaar op de Spark 2-zitter met Rotax 900 ACE-motor.
www.brp.com


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu